Centrul Comercial ERA Park Oradea va începe anul 2020 cu o nouă ediţie a Mojo Wedding Expo, un târg de nunţi ajuns la cea de-a patra ediţie, menit să le facă viitorilor miri alegeri mai uşoare.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 17-19 ianuarie, atât sub cupolă, cât şi în zona de galerii a complexului, iar viitorii miri îşi vor putea găsi aici toate cele necesare pentru nunta pe care şi-o doresc.

Zeci de expozanţi din toate domeniile vor pune la dispoziţie o paletă largă de produse, de la rochii de mireasă ori costume, până la oferte de verighete, prăjituri, candy bar, inghetata, animatie pentru copii, cocktail bar, decoraţiuni şi aranjamente florale, decoruri, dar şi oferte pentru hostess sau cabine foto.

Tot în cadrul târgului, viitoarele mirese vor avea oportunitatea de a participa la demonstraţii de machiaj special pentru ziua cea mare. Make-up artistele Diana Superar, Roxana Buzle şi Denisa Catai, de la Centrul de înfrumuseţare Royal School, vin duminică, 19 ianuarie, începând cu ora 15, să dezvăluie cele mai noi tendinţe în materie de machiaj pentru mirese, dar şi pentru a oferi recomandări.

Vineri, 17 ianuarie, târgul va fi deschis între orele 14 şi 21, sâmbătă, 18 ianuarie, între 11 şi 20, iar duminică, 19 ianuarie, între 11 şi 19.

"Intrarea la eveniment este liberă pentru toată lumea. Pregătiţi-vă, deci, să întâmpinăm noul an cu planuri serioase şi vise măreţe!", au transmis reprezentanţii ERA Park.