Frigul iernii e tot mai apăsător? ERA Park te scoate la mişcare! Parcarea centrului comercial s-a transformat zilele acestea într-un mega-patinoar, care îi aşteaptă pe orădeni la super distracţie!

Întins pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi, "lacul de gheaţă" este deschisde luni până vineri, între orele 11 şi 24, iar sambata şi duminica, între orele 10 - 24, cu pauză de o oră. Nu de alta, dar, pentru ca gheaţa să se păstreze la cea mai bună calitate, este curăţată în fiecare zi, între orele 17 şi 18.

În data de 5 şi 6 decembrie accesul pe patinoar este gratuit!

Din data de 7 decembrie preţul unui bilet de intrare este de 10 lei pentru copiii până în 14 ani şi 13 lei pentru adolescenţi şi adulţi. În plus, cei care doresc să îşi închirieze patinele plătesc 10 lei.

E important de reţinut că la patinoarul de la ERA Park plăteşti o dată şi te dai cât vrei! Tot ce trebuie să faci este să îţi pui patinele şi să aduci cu tine buna dispoziţie iar de restul ne ocupăm noi!

 În acest an, pe lângă patinoar, în parcare va mai aşteapta şi căsuţe cu băuturi calde, mâncare, kurtos kalacs şi un parc de distracţii!

De precizat că, pentru a face şi mai frumoase sărbătorile bihorenilor, patinoarul va fi deschis inclusiv de Crăciun (25 decembrie) şi de Anul Nou (1 ianuarie).

"Vă aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanţii ERA Park.