ERA Park Oradea se transformă, în acest sfârșit de săptămână, într-un tărâm LEGO. Mii de „cărămizi”, machete și construcții vor putea fi admirate, sub cupola centrului comercial, la o nouă ediție a Brickenburg Expo - Zilele fanilor LEGO, care se va ține începând de vineri, 18 octombrie, până duminică, 20 octombrie, inclusiv, zilnic între orele 10 și 21.

Evenimentul este organizat de Asociația Brickenburg, recunoscută de LEGO ca reprezentant oficial în România, și va aduce în fața pasionaților creații inedite, făurite atent și cu migală.

De asemenea, duminică va avea loc și o nouă ediție a concursului „Cu telecomanda”, organizat de Asociația Brickenburg, în cadrul căruia, la fel ca anul trecut, mai multe mașinuțe cu telecomandă realizate din piese LEGO vor trebui ghidate pe un traseu predefinit. Competiția se adresează oricărui copil cu vârsta între 6 și 13 ani. Atenție, însă, locurile sunt limitate la maximum 60 de participanți, astfel că doritorii trebuie să se înscrie în prealabil, în zilele de 18, 19 și 20 septembrie, la standul special amenajat. Toți concurenții vor primi mici cadouri surpriză din partea asociației, iar primii cinci (locurile 1, 2, 3 și mențiune 1 și 2) vor câștiga și vouchere la magazinul KIK de sub cupola ERA Park.

Asociația Brickenburg a fost înființată de pasionaţi care folosesc jocurile LEGO pentru dezvoltarea imaginaţiei, îmbunătăţirea comunicării, deprinderea unei gândiri ordonate și dezvoltarea aptitudinilor de a reacţiona prompt la rezolvarea unor probleme. Între altele, organizația promovează educaţia prin nonviolenţă, stimularea creativităţii şi a spiritului de analiză, dar și formarea spiritului de echipă.

„Bineînțeles, intrarea la Brickenburg Expo - Zilele fanilor LEGO de la ERA Park Oradea este gratuită pentru toată lumea. Ne vedem, deci, în weekend!”, au transmis reprezentanții ERA.