Sărbătorile sunt aici, dar activităţile continuă la ERA Park Oradea! Pe lângă programul special, adaptat acestei perioade, centrul comercial pune la dispoziţia iubitorilor de distracţie şi de mişcare şi un patinoar.

Amenajat pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi în parcare, acesta funcţionează zilnic, între orele 10 şi 24, inclusiv în zilele de sărbătoare, deci şi de Crăciun şi de Anul Nou.

În vreme ce pentru copii intrarea costă 12 lei, cei cu vârste de peste 14 ani plătesc 15 lei. "Reţeta" este simplă şi fără bătăi de cap: plăteşti o singură dată şi patinezi cât doreşti. În plus, cei care nu au patine nu trebuie să-şi facă griji: oricine poate închiria, cu doar 10 lei!

Chiar dacă zăpada se lasă aşteptată anul acesta, pentru a intra în atmosferă, locul a fost împodobit festiv. Un om de zăpadă luminos şi o sanie trasă de reni îşi aşteaptă fanii pentru poze. Nu lipsesc nici alte dotări necesare: o garderobă pentru lucrurile personale şi un chioşc unde doritorii pot servi băuturi calde sau gustări de tip fast food.

Pe de altă parte, şi în interiorul centrului comercial lucrurile sunt în mişcare. Zilele acestea, ERA Park funcţionează după un program special, hipermarketul Carrefour stând la dispoziţia gospodinelor cu program prelungit.

Până pe 23 decembrie şi în perioada 27 şi 30 decembrie, majoritatea magazinelor vor fi deschise între orele 9 şi 21, cele din Home Center vor funcţiona între orele 10 şi 21, iar Carrefour ERA va avea program între orele 8 şi 23.

Atât în Ajun de Crăciun, cât şi de Revelion, adică pe 24 decembrie şi 31 decembrie, magazinele vor putea fi frecventate între orele 9 şi 16, iar cele din Home Center între orele 10 şi 16. Excepţie va face Carrefour, care în Ajun de Crăciun va fi deschis între 8 şi 19, iar în Ajun de An Nou între 8 şi 18.

Singurele zile în care toate magazinele din ERA Park vor sta închise vor fi 25 decembrie şi 1 ianuarie. Hipermarketul Carrefour va fi deschis şi în a doua zi de Crăciun, între orele 8 şi 23, şi în a doua zi de Anul nou, între 8 şi 22. Apoi, programul va reveni la normal.

ERA Park Oradea vă urează sărbători fericite şi vă aşteaptă la distracţie!