Iubitorii de zăpadă au în faţă un nou weekend dedicat lor! Serbările Zăpezii se vor desfăşura în acest sfârşit de săptămână în staţiunea bihoreană Stâna de Vale, cu concursuri pe zăpadă şi muzică bună, după cum au anunţat organizatorii.

Prezentatorii evenimentului vor fi Denis Ciulinaru şi Daniela Cap, iar între artiştii care vor concerta se numără Andreea Antonescu, Fraţii Jdieri şi Florica Zaha.

Cei care vor ajunge pe la Stână vor avea, însă, în faţă, un program variat, cu concursuri de schi, tubing sau săniuș, dar și surprize, cu premii atractive.

Sâmbătă, participanții se vor putea înscrie, începând cu ora 10, la un concurs de slalom pe schi, care se va desfășura, o oră mai târziu, pe 3 categorii de vârstă: până în 14 ani, 15-18 ani și peste 18 ani.

Unul dintre cele mai spectaculoase momente va avea loc în aceeași zi, între orele 18 și 18.30, când salvamontiștii bihoreni vor defila în tradiționala coborâre cu torțe.

Duminică sunt programate, de asemenea, mai multe competiții. Unul dintre concursuri, la care înscrierea are loc între orele 10.30 și 11.30, este cel de tubing, pe două categorii de vârstă, până în 9 ani și 10-14 ani.

Nu vor lipsi, bineînețeles, mâncărurile și băuturile tradiționale, care vor condimenta atmosfera. Așadar, distracția este garantată!


Vezi mai jos programul concertelor!

Sâmbătă:

ora 10: DJ Popenski

Ora 15: Andreea Antonescu

Ora 16: Trupa Fraţii Jdieri

ora 17: DJ Popenski

Ora 17.30: Coborârea cu torţe a celor de la Salvamont

Ora 18: Karaoke Party

Duminică:

Începând de la ora 14: muzică populară cu: Margareta Clipa, Monalisa şi Radu Sufan, Daniela Jurjuţ, Ansamblul de Copii Crişana, Claudiu Borza, Irina Mihoc, Florica Zaha precum şi alte surprize.