ERA Park si LOVevents te ajută să-ţi găseşti casa visată! Centrul comercial va găzdui, în weekend, respectiv în zilele de 3 şi 4 noiembrie, un Târg de imobiliare, construcţii şi design interior!

Evenimentul se va desfăşura sâmbătă şi duminică sub cupola ERA Park, iar intrarea va fi liberă pentru toată lumea.

Printre cei care îşi vor expune ofertele se numără agenţiile imobiliare Sapient, RECO imobiliare, REMAX Joy, Danor imobiliare, Eles imobiliare, dar şi dezvoltatorul West Residence.

Practic, cei care vor trece pe la ERA Park vor avea posibilitatea nu doar să-şi cumpere un teren, o casă, un apartament ori să-şi închirieze o garsonieră, ci vor beneficia şi de reduceri la decoraţiuni şi mobilier. În plus, târgul va oferi şi oferte şi idei de amenajare interioară.

Dat fiind că la eveniment vor fi prezenţi şi constructori, doritorii pot alege să îşi facă de la zero locuinţele, aşa cum au visat.

Participanţii la târg vor avea parte şi de surprize. Magazinul de mobilă Naturlich, de exemplu, va pune la bătaie 10 vouchere cu discounturi pentru decoraţiuni şi mobilier. Cei care vor alege să încheie contracte cu cel puţin un expozant vor putea primi unul dintre cele două vouchere în valoare de câte 150 de lei, pentru achiziţia de decoraţiuni.

"Vino şi tu la târg să vezi ce se mai poartă în materie de locuinţe. Intrarea este gratuită, chiar nu te costă nimic!", au transmis reprezentanţii ERA.