ERA Park Oradea păşeşte în noul an cu un super eveniment, dedicat "iubicioşilor". În perioada 18-20 ianuarie, sub cupola centrului comercial din Calea Aradului se va desfăşura cea de-a doua ediţie a MOJO Wedding Expo.

Pentru că MOJO înseamnă magie, emoţie, fericire, vibraţie, culoare, stil, dar şi confort, expoziţia aduce la Oradea o varietate de produse şi servicii, astfel încât cuplurile care se gândesc să-şi unească destinele să poată găsi în acelaşi loc toate cele necesare pentru o nuntă de poveste.

Nu ţi-ai găsit, încă, rochia de mireasă visată? Nu ai costumul, eşti în pană de idei cu decorurile, invitaţiile, aranjamentele florale sau cu prăjiturile? Trebuie să treci pe la ERA Park! Zeci de expozanţi din toate domeniile îşi aşteaptă vizitatorii cu o abordare fresh şi cele mai noi tendinţe în acest domeniu, iar doritorii vor putea contracta pe loc servicii esenţiale pentru ziua cea mare, precum dans, muzică, foto şi video. Cei care vor trece pe la târg vor putea să-şi aleagă inclusiv destinaţia pentru luna de miere.

De asemenea, în cadrul expoziţiei vor avea loc şi reprezentaţii live de makeup şi hairstyle, iar participanţii se vor putea înscrie şi într-o tombolă cu premii atractive. Şi nu este tot, pentru că cele trei zile vor fi pline de activităţi, dar şi de surprize.

"Intrarea este liberă pentru toată lumea, aşa că totul e să vii. Până la urmă, chiar este primul pas pentru o nuntă perfectă şi o casă de piatră!", au transmis reprezentanţii centrului comercial.

Program:

Vineri 14:00 – 20:00

Sambata: 12:00 – 20:00

Duminica: 12:00 – 20:00