S-a dat, din nou, startul Festivalului de Teatru la ERA Park Oradea, cu spectacole inedite, atractive şi interactive.

Piesele se vor desfăşura în sala de evenimente a centrului comercial, fiecare începând cu ora 11, iar intrarea este liberă pentru toată lumea, inclusiv pentru adulţi.

Sâmbătă, 16 februarie, micuţii sunt invitaţi la "Întâmplări pe insula dorinţelor", în interpretarea companiei Trendart din Oradea (Marius Aron & Eric Aron). Este vorba despre o combinaţie captivantă în care, folosind mascote şi cântece, actorii le vor oferi celor mici momente magice.

Pe 2 martie, prichindeii sunt aşteptaţi la "Muzicanţii din Bremen", jucată, cu ajutorul păpuşilor, de Bridge Theatre din Sibiu. Piesa este despre prieteni şi prietenie în lumea necuvântătoarelor, iar din ea spectatorii - fie ei mari sau mici, înalţi sau mai scunzi - vor descoperi frumuseţea, bucuria şi încrederea pe care numai un prieten adevărat o poate oferi.

Aceeaşi trupă va pune în scenă, pe 30 martie, "Cei trei purceluşi", o poveste plină de umor, în care eroii nu sunt doar harnici şi năzdrăvani, ci şi înţelepţi în lupta lor pentru a-l cuceri pe lupul cel mare şi rău.

Toate reprezentaţiile din cadrul Festivalului se adresează copiilor cu vârste între 3 şi 12 ani, având durata de câte 45 - 50 de minute.

"Nu ezitaţi, aşadar, haideţi să ne bucurăm de teatru!", au transmis reprezentanţii ERA Park.