Centrul comercial ERA Park Oradea sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii în stil propriu! Cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din orice magazin din ERA Park - pe un singur bon fiscal - în perioada 7-8 martie au posibilitatea să câştige, pe loc, o pereche de cercei.

Campania se adresează, aşadar, inclusiv bărbaţilor care vor să le facă o surpriză prietenelor, iubitelor, mamelor sau altor femei importante din viaţa lor.

Doritorii trebuie să treacă sâmbătă şi duminică pe la ERA Park, să cumpere bunuri în valoarea sumei menţionate, iar apoi să se prezinte, în aceeaşi zi, cu bonul, la punctul de informare ERA Park din zona galeriei Carrefour.

Astfel, vor primi pe loc una dintre cele 211 de perechi de cercei de zi, de seară, în forme şi culori pentru toate gusturile.

Bijuteriile sunt puse la dispoziţie de magazinul Edifice, amplasat tot în zona galeriei Carrefour, unde pasionaţii pot găsi produse variate, de la cercei, brăţări şi lănţişoare de argint şi nu numai, până la curele, eşarfe, genţi, poşete plic, dar şi ceasuri pentru diverse ocazii.

„Nu uitaţi, campania se desfăşoară doar în zilele de 7 şi 8 martie, între orele 9 şi 21. Pentru o zi a Femeii aşa cum vă doriţi!”, au transmis reprezentanții ERA Park.