Spectacolul "Ca la noi la nimenea", în interpretarea actorului Sebastian Lupu şi a muzicianului Ovidiu Miloc, se va juca de Dragobete, iar banii acumulaţi din bilete vor fi folosiţi pentru reabilitarea clădirii Teatrului Arcadia.

Potrivit unui comunicat de presă al Teatrului Regina Maria, partener al evenimentului, spectacolul este o producţie-eveniment care doreşte să contribuie la proiectul "Adoptă o clădire, adoptă un pasaj", iniţiat de Rotary Club Oradea Art Nouveau, pentru renovarea şi modernizarea unor imobile importante ale Oradiei.

"Am ales să începem cu Teatrul Arcadia pentru că tema organizaţiei la nivel naţional pentru anul care urmează este educaţia. Noi considerăm că teatrul este o componentă importantă a educaţiei copiilor noştri", a precizat secretara organizaţiei, Monica Coste.

Spectacolul va fi jucat după celebrele cuplete ale lui Constantin Tănase, iar sumele strânse vor fi direcționate către redecorarea foaierului şi casei scării Teatrului Arcadia.

"Când trec pragul Teatrului Regina Maria, oamenii mari se simt ca într-un palat. M-am implicat în acest proiect, ca şi director artistic al Trupei Arcadia, pentru ca şi copiii acelor oameni mari să aibă parte de aceeaşi atmosferă şi de aceleaşi condiţii când vin la teatru", a spus actorul Sebastian Lupu, totodată și director artistic al Trupei Arcadia.

"Cred că este de datoria morală a unui director, mai ales atunci când este şi actor, să pună la dispoziţie toate resursele sale primare pentru a-şi îndeplini proiectul. De aceea eu pun la dispoziţia acestui proiect profesia mea de actor şi unul dintre spectacolele mele de suflet, «Ca la noi la nimenea», un spectacol pe care l-am reeditat, l-am transformat, i-am dăruit un nou suflu", a mai adăugat el.

"Ca la noi la nimenea" se va juca pe 24 februarie, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Regina Maria.

De precizat că spectatorii vor putea admira şi o expoziţie de fotografii realizată de Ramona Cozma Murany. Fotografiile surprind transformarea treptată a lui Sebastian Lupu în personajul Constantin Tănase, din cabina de machiaj.

Biletele s-au pus deja în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului, iar cei care vor să se alăture proiectului "Adoptă o clădire, adoptă un pasaj" o pot face donând în contul RO57BTRLRONCRT046385.