Îndrăgita trupă 3 Sud Est ajunge, din nou, la Oradea! Idolii adolescenţilor de la sfârşitul anilor 90, începutul anilor 2000, revin în oraşul de pe Criş pentru a doua oară în acest an, într-un concert live, care se va desfăşura în localul Grand Palace din Piaţa 1 Decembrie.

Evenimentul va avea loc joi, 1 noiembrie, între orele 19.30 şi 21, şi se anunţă de pe acum ca fiind unul între prieteni.

La 20 de ani de la înfiinţarea trupei, artiştii vor cânta piese de la debut şi cu care şi-au cucerit publicul de-a lungul timpului, dar şi de pe cel mai recent album, "Epic".

"Ai plecat", "Amintirile", "Clipe", "De ziua ta", "Emoţii", "Cine eşti", "Stele" sau "Dansăm în ploaie" sunt doar câteva dintre titlurile cu care artiştii îşi vor "răscoli" fanii.

"Împreună vom face un show memorabil şi vom cânta la unison toate hiturile noastre, din 1998 până astăzi", au transmis Laurenţiu, Mihai şi Viorel, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Concertul face parte din turneul "Stele", iar preţul unui bilet este de 99 de lei.

De precizat că, iniţial, evenimentul a fost programat la Casa de Cultură a Sindicatelor, însă a fost mutat, din motive organizatorice.

"Este foarte important de ştiut că biletele achiziţionate rămân valabile. Vom ţine cont de ordinea de cumpărare a acestora, în funcţie de care vom face şi amplasarea în sală", a transmis Florin Budeu, promotor al evenimentului.

Biletele se pot achiziţiona atât online, de pe site-ul iabilet.ro, cât şi de la Grand Palace, detalii Florin Budeu – 0722348742. Fiecare copil cu vârsta până în 7 ani, însoţit de un adult, are intrarea gratuită, însă fără a avea un loc alocat.

De precizat că, la începutul acestui an, 3 Sud Est a susţinut 2 concerte în aceeaşi zi, la Oradea, tot la Grand Palace şi în Bistro Blues Cafe, ca urmare a numărului mare de bilete vândute.