Ferma de lavandă din localitatea Santăul Mic, comuna Borş, organizează weekend-ul următor, mai precis pe 13 şi 14 aprilie, ediţia a doua a Festivalului Primăverii, eveniment care s-a bucurat de succes anul trecut.

Şi anul acesta, festivalul se va ţine lângă plantaţia de lavandă, într-o zonă plină cu lalele şi alte flori de sezon. Pe lângă relaxarea în natură, participanţii se vor putea delecta cu mâncăruri, cafele şi îngheţată.

De asemenea, organizatorii au programat momente muzicale, momente de magie şi antrenamente de fitness pe parcusul celor două zile. Între invitaţi se numără cvartetul Espressione, Magic Piano Duo şi nutriţionista Maria Zamfirache.

Porţile fermei vor fi deschise în fiecare zi între orele 10 şi 20. Intrarea la eveniment costă 10 lei pentru adulţi, copiii putând să se bucure de Festivalul Primăverii gratuit.

Festivalul Primăverii. Program:

Sâmbătă:

EB Magic Show - ora 13

Concert Espressione Quartet ora - 15

Voice of spring by Sergiu Nica - 17

Duminică:

Antrenament Body Art de relaxare pentru trup, minte şi suflet cu Balance Fit (necesită prosop & polifoam) - ora 11

Maria Zamfirache despre viaţă şi natură - ora 13

Concert de pian Magic Piano Duo ora - 14

Citeşte cum a fost la prima ediţie a festivalului, în articolul: Festivalul Primăverii de la Santăul Mic, un succes: Lume multă, atmosferă colorată, muzică de calitate (FOTO / VIDEO)