Spectacolul "Cafeneaua Pirandello", regizat de Mihai Măniuţiu pe texte de Luigi Pirandello, va fi jucat din nou pe scena Teatrului Regina Maria după mai multe luni. Reprezentaţia este programată pe 31 ianuarie, de la ora 19.

"Cafeneaua Pirandello" nu e o poveste de tip clasic, cu expoziţiune, cuprins şi încheiere, cum scrie în manualul de română. El seamănă mai mult cu un şir de întâmplări - unele bizare sau neaşteptate - la care ai asista dacă ai sta o zi întreagă pe o bancă, în parc. Sau la cafenea.

În spectacolul lui Măniuţiu se găsesc "personaje" care mai de care mai stranii. Clientul obosit, Omul cu floarea în gură, nişte Prostituate, ceva Clovni, tot felul de circari care fac tot soiul de năzbâtii. Dansuri, mic gaguri, interacţiuni mai duioase sau mai contondente, nişte "diapozitive" ca privirea pe gaura cheii sau ca frânturile de vis care-ţi rămân în memorie dimineaţa - sunt "ingredientele" acestui spectacol ghiduş.

La spectacol au contribuit regizorul Mihai Măniuţiu, coregrafa Andrea Gavriliu, scenografii Adrian Damian şi Luiza Enescu, muzicianul Mihai Dobre.

Biletele se găsesc la Agenţia Teatrului "Regina Maria" de marţi până vineri în intervalul orar 12:00-18:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Biletele se pot cumpăra şi cu o oră înainte spectacol sau online pe www.biletmaster.ro.