S-a deschis "Ciao", cel mai nou restaurant-pizzerie din Oradea. Situat pe bulevardul Cantemir nr. 88, lângă Oficiul Poştal 10, localul vă aşteaptă să savuraţi o pizza cu gust inconfundabil, coaptă în cuptor pe lemne, dar şi specialităţi greceşti şi preparate italieneşti.

Partea culinară este coordonată de un bucătar şef grec, Alexandros Koutsumis, cu o experienţă de peste 20 de ani în restaurante şi hoteluri din lumea întreagă.

Cu accent pe calitatea şi savoarea preparatelor, restaurantul foloseşte îndeosebi ingrediente importate din străinătate şi are în meniu preparate speciale pentru micul dejun, prânz sau cină.

Puteţi găsi aici breakfast de tip marmeladă plus omletă şi suc de portocale, focaccia, feta în crustă de miere şi susan, legume la grill în brânză afumată, salate, pizza şi paste de toate felurile, biftec, burger, antricot, cu garnituri şi sosuri asortate şi, desigur, deserturi.

La prânz, "Ciao" oferă şi un meniu al zilei tradiţional românesc, format din supă, fel de bază şi salată, la doar 17 lei.

Începând de miercuri, 22 mai, restaurantul este deschis zilnic între orele 8 - 23, iar între 11 – 23 face şi livrări la domiciliu, pentru comenzi minime de 40 lei. Comenzi pot fi făcute la numărul de telefon 0720-055.797.

"Mâncarea bună şi buna dispoziţie se îmbină perfect, pentru a crea o atmosferă care te va face să revii în restaurantul nostru. Poftă mare!", ne transmite chef Alexis.

(Advertorial)