Actori cunoscuţi sosesc la finalul lunii la Oradea cu spectacolul "Prenumele", o comedie franceză scrisă de Matthieu Delaporte şi Alexandre de la Patellière şi pusă în scenă pentru prima oară în 2010 la Paris.

"Prenumele" se va juca pe 30 octombrie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor. În spectacol vor juca Mihai Călin, Alina Chivulescu (Bella din serialul "La Bloc"), Claudiu Bleonţ, Ecaterina Ladin (Dalida din serialul "Las Fierbinţi") şi Leonid Doni (poliţistul Robi din "Las Fierbinţi").

Vincent (Mihai Călin), un agent imobiliar de succes şi în curând fericit tată, este invitat la cină de sora sa Babou (Mirela Oprişor) şi cumnatul său Pierre (Claudiu Bleonţ), profesor la universitate.

Soția sa Anna (Raluca Aprodu), specialistă în modă, şi prietenul acestora din copilărie, Claude (Leonid Doni), trombonist la filarmonica radio, îl însoţesc. O glumă nevinovată despre numele viitorului copil declanşează o cascadă de situaţii comice neprevăzute şi dezvăluiri hilare care pun la grea încercare prietenia lor.

Actorii îşi aşteaptă publicul cu dialoguri comice şi o dezbatere cel puţin savuroasă, într-un spectacol care timp de 90 de minute îşi propune să aducă zâmbetul pe buzele tuturor celor prezenţi în sală.

Biletele au fost puse în vânzare la Casa de bilete a instituţiei, dar şi online prin intermediul site-ului www.blt.ro.