Cunoscutul DJ Andre Rizo va ajunge în Oradea, în 4 ianuarie în clubul Intense. Show-ul va avea un concept inedit, acesta fiind distribuit ulteior pe reţelele de socializare cu o grafică VR.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, Andre Rizo va porni într-un turneu naţional la începutul anului 2020, iar prima oprire va fi la Oradea.

După fiecare petrecere, artistul va încărca pe reţelele de socializare un aftermovie, adică un film cu petrecerea, cu grafică VR360care va putea fi privit de toţi cei care deţin ochelari de realitate virtuală. "Astfel toţi cei care se vor afla în spatele unui laptop sau a unui smartphone, folosind tehnologia VR se vor putea simţi prezenţi la petrecere”, precizează organizatorii. 

Andre Rizo s-a clasat în Top 20 Tech Hopuse Beatport Worldwide, în anul 2019, alături de DJ precum Solardo, Martin Ikin şi Tube & Berger. Tot în acest an, pe Spotify, Rizo a adunat peste 1,5 milioane de ascultători.

Show-ul va avea loc în 4 ianuarie, în club Intense, de la ora 23.

Andre Rizo este unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din România, fiind recunoscut pentru stilul său groovy, cu influenţe africane. Acesta va mai ajunge cu turneul în Timișoara, Arad, Cluj Napoca, Sibiu, Alba Iulia, Brașov, Târgu Mureș, Iași și București.