Studenţii orădeni sunt provocaţi de Uniunea Studenţilor din Oradea să participe la "Blind Date", adică la o întâlnire pe nevăzute. Participanţii vor fi legaţi la ochi şi vor comunica cu cei aflaţi în faţa lor, fără a mai fi influenţaţi de aspectul fizic al celuilalt.

"Ne dorim să îi facem pe studenţi să iasă din zona lor de confort, să comunice mai mult şi să nu mai fie inhibaţi de modul în care arată", a spus Teodor Gomboş, manager la departamentul de promovare al USO.

Conceptul este simplu: participanţii vor fi legaţi toţi la ochi cu o eşarfă şi vor fi împărţiţi de organizatori. Băiatul şi fata care se vor afla faţă în faţă vor încerca să comunice cât mai mult şi să afle cât mai multe lucruri unul despre celălalt.

În timpul conversaţiei cei doi vor fi observaţi de tinerii din staff care îi vor puncta în funcţie de cât de bine se înţeleg. La final cele trei perechi care au strâns cele mai multe puncte vor primi mai multe premii surpriză din partea organizatorilor.

Evenimentul "Blind Date" a mai fost organizat şi anul trecut, când au participat aproape 30 de studenţi. 

Curioşii care doresc să participe trebuie să completeze un formular disponibil pe pagina de Facebook a evenimentului. Participarea este gratuită. "Blind Date" va avea loc joi, în Green Pub, de la ora 20.