Simfoniile Toamnei propun, la final de ediţie a VI-a, concertul de marţi susţinut de Orchestra de Cameră a Filarmonicii, iar joi un final fastuos, cu concertul simfonic ce îi are în prim plan pe violonistul Florin Ionescu Galaţi şi pe dirijorul olandez Josef Suilen.

Marţi, de la ora 19, programul Cameratei Michael Haydn include lucrări de cameră ale lui Bach, cu Air, Mozart, cu Mica serenadă în Sol major, şi Anotimpurile lui Vivaldi. Concertmaistrul invitat este flautistul Nagy Kalman din Ungaria.

Seara de joi, care şi încheie festivalul, este rezervată numelor sonore din lumea muzicii clasice. Violonistul Florin Ionescu Galaţi este solistul concertului simfonic ce cuprinde lucrări de Dvorak: Carnaval, M. Bruch: Concert nr. 1 pentru vioară şi orchestră şi Mozart: Simfonia nr. 36 „Linz”.

Orchestra Simfonică a Filarmonicii va performa sub bagheta dirijorului invitat Josef Suilen, din Olanda, cu începere de la ora 19.

Abonamentele sunt valabile, iar bilete se găsesc, între orele 11 şi 17, la sediul Filarmonicii din strada Moscovei nr. 5.