Între 20 şi 22 decembrie, micuţii bihoreni sunt invitaţi la Teatrul Arcadia, unde special pentru ei s-a pregătit festivalul Mini Magic, care va cuprinde mai multe spectacole.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de instituţie, Mini Magic Festival va debuta cu un show de experimente ştiinţifice, "Miniomul de ştiinţă", adus de trupa Magic Puppet din Cluj. Spectacolul va avea loc vineri, de la ora 11, va dura 40 de minute şi este recomandat copiilor cu vârste mai mari de 3 ani.

Sâmbătă, trupa Arcadia va juca unul dintre cele mai îndrăgite spectacole ale sale, "Sania lui Moş Crăciun". Primele reprezentaţii, de la orele 11 şi 13, se vor ține cu casa închisă, iar cea de-a treia a fost programată de la ora 15.

În aceeaşi zi, de la ora 18, Asociaţia Cealaltă din Cluj prezintă spectacolul "Iedul cu trei capre", regia Eniko Takas, scenografia fiind semnată de Adrian Balcău şi Szasz Zsuzsa. În poveste, este vorba de un ieduţ foarte răsfăţat de Capra mamă, Capra Mătuşă şi capra Bunică, dar care învaţă să fie independent şi altruist în urma interacţiunilor sale tensionate cu Madam Vulpe, Ursul Doarme şi Lupul Miki Suru. Spectacolul este dedicat copiilor cu vârste de peste 4 ani.

Duminică, magicianul Florin Suciu din aceeaşi trupă Magic Puppet prezintă, de la ora 11, show-ul de magie "Hocus - Pocus", dedicat întregii familii. În poveste, un magician se străduieşte să scoată din jobenul său un iepuraş, însă acesta, este la rândul lui un magician.

Ultimul spectacol din festival va fi "Magie din viitor", al magicienilor orădeni Eduard şi Bianca şi dedicat copiilor de peste 7 ani. Acesta va avea loc duminică, de la ora 18.

"Eşti curios să afli cum arată magia în viitor? Simplu: totul este mai impresionant şi mai incredibil - proiecţie video, interacţiune între virtual şi real, dronă şi multe altele. Vino şi descoperă un spectacol în care magia şi tehnologia se împletesc într-o poveste unică şi cu adevărat impresionantă", transmit cei doi magicieni.

Toate reprezentaţiile vor avea loc la sala Arcadia. Biletele vor fi puse în vânzare din 17 decembrie şi se vor putea cumpăra de la Agenţia Teatrului (pasajul Vulturul Negru, sala Arcadia, etajul I) sau online, pe bilete.ro. Agenţia este deschisă de marţi până vineri, de la 12 la 18, iar sâmbătă, de la 10 la 13.