O frumoasă oportunitate pentru cei care nu au program în seara din Ajunul Floriilor! Cunoscuţii trubaduri orădeni Călin Pop (Celelalte Cuvinte) şi Raul Silaghi susţin un recital acustic, în seara de 20 aprilie, la Green Pub din Oradea, în cadrul unui proiect cu nume cât se poate de sugestiv.

“Romantici pasageri” este un proiect de suflet, cu accente folk-pop-rock, bazat pe creaţii proprii ale celor doi artişti. "Cu acest proiect am vrut să mă întorc la adevăratele origini de la care am pornit, la chitara acustică. E o chestie de naturaleţe. Cu aşa ceva nu ai cum să păcăleşti lumea, te exprimi clar şi natural", îl descrie Călin Pop.

"E altceva decât face Călin cu trupa sau cu fiul lui, cu Marius. E o muzică lentă, cu lirismul aferent, împreunată cu nişte pasaje virtuozitate mare la chitară", spune folkistul Raul Silaghi despre experiment.

„Prin doar 4 instrumente - două chitări şi două voci - este creată o aparte atmosferă romantică de către cei doi trubaduri parcă rătăciți prin secolul 21, în viteza și modernismul tehnologiilor actuale”, anunţă organizatorii, cu precizarea demnă de reţinut: „Acest spectacol este recomandat celor sensibili”.

Recitalul va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 19, la Green Pub din pasajul orădean Vulturul Negru. Preţul biletului: 25 lei. Rezervări se pot face la Green Pub - telefon 0771-721.923.

La spectacol se vor putea achiziționa tricouri şi CD-uri cu autograful lui Călin Pop.