Copiii bihoreni sunt invitaţi la un concurs organizat de Teatrul Arcadia, în care trebuie să se filmeze. Toate videourile vor fi publicate pe Facebook, iar cele mai populare vor fi premiate. Concursul începe vineri. 

Pentru a intra în competiție, copiii trebuie să-și dezvăluie talentele, să se filmeze în timp ce interpretează un rol, fac trucuri de magie, fac jonglerii, spun glume, cântă, dansează, recită poezii, sau alte talente care ar putea fi aplaudate pe o scenă. Filmările vor fi trimise pe adresa de mail teatrularcadia@gmail.com.

"În această perioadă, în care şcolile şi grădiniţele sunt închise, iar socializarea nu este posibilă, este o adevărată provocare să implici copiii în activităţi atractive. De aceea, am decis să le dedicăm celor mici o zi din săptămână în care să simtă că sunt din nou în centrul atenţiei, chiar dacă acest tip de comunicare, între ei şi privitorii lor, se realizează în mediul virtual", a transmis Şerban Borda, directorul artistic al Trupei Arcadia.

La concurs se pot înscrie copii cu vârsta de până la 13 ani, iar videoclipurile trebuie să aibă o durată de maxim 13 minute. Se pot înscrie și doi frați sau două surori care vor să creeze împreună un act artistic. 

Filmuleţele vor fi publicate în fiecare zi de joi - începând cu joi, 26 martie, de la ora 11 - pe pagina de Facebook a Teatrului Arcadia, în ordinea în care au fost primite.

Cele mai populare videouri vor fi răsplătite. Premiul I constă în invitaţii pentru două persoane (copil şi părinte, respectiv trei persoane dacă sunt fraţi câştigători) la oricare cinci spectacole ale trupei pentru copii. Locul II va fi răsplătit cu invitaţii la trei spectacole, iar al III-lea cu invitaţii la două spectacole.