Actorul Eugen Ţugulea, premiat de UNITER pentru o viaţă dedicată teatrului şi poeziei, pregăteşte un recital din opera unuia dintre cei mai prolifici şi îndrăgiţi poeţi români, Tudor Arghezi.

Spectacolul este intitulat "Răzleţe… spicuiri din lirica lui Tudor Arghezi" şi va avea premiera pe 21 ianuarie, de la ora 19, la Sala Arcadia.

Într-o conferinţă de presă desfăşurată luni, actorul Eugen Ţugulea a explicat că a ales opera lui Arghezi deoarece s-a părut ignorată în ultima perioadă, lucru pe care nu-l merită. Protagonistul spectacolului a mai precizat că a ales peste 30 de poezii dintre cele scrise de Tudor Arghezi şi că recitalul va dura circa o oră şi jumătate.

Glasul reputatului actor va fi acompaniat de sunetele instrumentelor muzicale de suflat, momentele muzicale fiind semnate de Petrică Popa, membru al Ansamblului Folcloric Profesionist Crişana.

În ultimii ani, Eugen Ţugulea a mai susţinut recitaluri de poezie din operele lui Nichita Stănescu şi Mihai Eminescu.

Biletele s-au pus în vânzare şi pot fi achiziţonate de la Agenţia Teatrului de marţi până vineri, între orele 12 şi 18, respectiv în weekend între orele 10 şi 13. De asemenea, biletele se mai pot cumpăra pe biletmaster.ro.