Unul dintre cele mai apreciate spectacole de dans din lume ajunge în 25 iunie pentru prima dată la Oradea, iar organizatorii au pregătit reduceri de 50% pentru toate categoriile de bilete. Cel mai ieftin bilet costă 30 de lei.

Show-ul "Lord of the Dance - Dangerous Games" include dansurile irlandeze pe care Michael Flatley le-a făcut faimoase în întreaga lume, dar prezentate în coregrafii moderne sub forma unei poveşti, cu ajutorul muzicii live, al costumelor spectaculoase şi ale proiecţiilor 3D.

Evenimentul va avea loc la Arena Antonio Alexe, unde vor fi prezenţi 40 de dansatori care au fost instruiți chiar de regele dansului irlandez, Michael Flatley.

Show-ul va dura circa două ore, timp în care dansatorii vor executa cunoscuţii paşi de step şi vor aduce în prim plan lupta dintre foţele Binelui şi a Răului.

Biletele se pot achiziţiona în continuare pe iabilet.ro, precum şi din magazinele Flanco, librăriile Cărtureşti şi din Diverta, cu 50% reducere. Astfel, un bilet VIP costă acum 150 de lei, la Cateogoria 1 costă 125 de lei, la Categoria 2 costă 100 de lei, pentru Categoria 3 costă 75 de lei, Categoria 4, 50 de lei, iar pentru Categoria 5 costă 30 de lei.

Citeşte mai multe detalii în articolul: 

Lord of the Dance, la Oradea! 40 dintre cei mai buni dansatori din lume, şcoliţi de Michael Flatley, vin la Arena Antonio Alexe