Sărbătorile de iarnă se apropie, iar bihorenii au ocazia să intre în atmosfera specifică participând la un spectacol ce promite a fi de excepţie.

Pe 23 noiembrie, cu începere de la ora 18, la Teatrul Regina Maria, va avea loc un concert de colinde şi pricesne, unde invitat special va fi Marinel Petreuş, cel care duce mai departe tradiţia Fraţilor Petreuş. El este fiul lui Ion Petreuş, unul dintre cei doi fraţi maramureşeni celebri.

"Alături de el ne vor colinda Daniela Jurjuţ, Teodora Şandru, precum şi Corul Liceului Teologic Ortodox ,,Episcop Roman Ciorogariu'', dirijor Lakatos Ştefan Alexandru", se arată într-un comunicat al Asociaţiei SOS Autism Bihor, organizatoarea evenimentului. Parteneri sunt Consiliul Judeţean Bihor şi Teatrul de Stat Oradea.

În plus, concertul va avea un scop caritabil: toţi banii strânşi din bilete şi donaţii vor merge către Asociaţia SOS Autism Bihor.

Biletele se pot cumpăra de la sediul ONG-ului (str. Miron Pompiliu nr. 5) sau prin telefon, de la numerele 0742.529.453, 0744.559.154. Preţul unui bilet este de 50 de lei în lojă, respectiv 40 de lei în sală sau la balcon.