Orădenii sunt chemaţi, pe 14 februarie, adică tocmai de Ziua Îndrăgostiţilor, la un spectacol de stand-up comedy.

"În prag de Valentine's Day e "roast" de comedie. Ne adunăm aicişea să ne dăm în stambă, unii mai mult, alţii mai puţin, în funcţie de cât ne permiteţi şi voi. Cifra magică a serii va fi 4: 4 numere de stand-up, gaşcă de minimum 4 persoane (cumperi 3 bilete şi al 4-lea îl primeşti de la noi, că eşti de treabă). Când? 14 februarie, ora 20:00, Morrigan's Irish Coffee & Pub", au transmis organizatorii evenimentului. 

Comedianţii care vor apărea în faţa orădenilor sunt:

Sergiu Mirică - Un tânăr care a urcat rapid în ierarhia stand-up-ului românesc, cu apariţii în turneele Ceva Mărunt, în bine cunoscutele episoade din Râzi ca prostu’, The Open Mic Show, cât şi în multe alte showuri la Comics Club, pregăteşte un număr de calitate pentru publicul dornic de a participa la un stand-up comedy reuşit.

Bogdan Drăcea - Având showuri cu nume ca Bobonete, Teo, Sorin Pârcălab, Vio, Costel, Badea, Cristi Popesco şi mulţi alţii, Bogdan a cucerit capitala României cu foarte multe numere de stand-up. Acum, se pregăteşte să cucerească toată ţara şi a pornit în turneu.

Alex Mocanu - Omul cu o mare experienţă în stand-up, Mocanu este bine cunoscut pentru stilul său unic de a face oamenii să râdă. Alex a bifat numeroase apariţii la emisiunea de profil iUmor, numere cu multe vizualizări pe youtube: Poveştile lui Mocanu, Scuip şi ies, Nou în domeniu.

Bogdan Mălăele - Fiul celebrului Horaţiu Mălăele este de asemenea un actor cunoscut în lumea teatrului. Deoarece a simţit nevoia să se dezvolte pe plan profesional, Bogdan a abordat şi o altă latură: stand-up comedy. Până acum, a participat la mai multe show-uri de Open Mic din Bucureşti, Mecanicii cu Ionuţ Rusu, Andrei Ciobanu, Vio, Mane Voicu şi Ioana State şi a obţinut locul 1 la concursul Stand Up Fest 2019.

Biletele sunt disponibile online pe eventbook.ro. Cei care adaugă 4 bilete în coşul de cumpărături, plătesc doar 3. Biletele se găsesc şi la Morrigan's Irish Coffee & Pub, pe strada Vasile Alecsandri.