Circo Aquatico Bellucci se întoarce la Oradea, de data aceasta cu un spectacol fără animale şi concentrat pe aventurile mai multor supereroi.

Astfel, copiii îi vor putea vedea în acţiune pe Iron Man, Batman, Superman, Wonderwoman, Catwoman, Regele Galaxy, Supergirl, Captain America, Thor şi Bumblebee. De asemenea în spectacol vor apărea şi câţiva răufăcători, cum ar fi Jocker şi Thanos.

"Cu o experienţă vastă în lumea circului, şi în urma reglementărilor legale care interzic animalele la circ, s-au reinventat, iar directorul artistic - Sandy Medini - a gîndit formula perfectă pentru a atrage publicul sub cupola circului într-un spectacol plin de magie, culoare, sunet şi acrobaţii", au transmis organizatorii.

În pauze copii pot interacţiona direct cu personajele şi pot pleca acasă cu fotografii.

Circo Aquatico Bellucci îşi va stabili cortul, unul încălzit, la Era Shopping Park în perioada 11-24 aprilie. De luni până vineri, spectacolele se vor da începând cu ora 18.30. În zilele de sâmbătă vor fi două reprezentaţii, una de la 15.30 şi una de la 18.30, la fel şi-n zilele de duminică, doar că de la orele 11.30 şi 15.30. Show-ul dureată o oră şi 40 de minute.

Biletele de intrare costă între 25 şi 40 de lei pentru copii şi între 35 şi 50 lei pentru adulţi. Biletele s-au pus în vânzare pe platformele myticket.ro şi entertix.ro.