La finalul acestei săptămâni, mai toate evenimentele programate în Oradea sunt pentru Ea. De Ziua Internaţională a Femeii, orădencele pot fi răsfăţate cu seri romantice, concerte şi party-uri cu DJ care să ţină toată noaptea.

BIHOREANUL vă prezintă câteva dintre evenimentele menite să sărbătorească femeile în Oradea. Mai rămâne ca bărbaţii să facă rezervările... 

Party cu Victor Slav 

Seria petrecerilor va începe încă de vineri, 6 martie. Sala Ambasador organizează "Woman’s Day Special", un party cu muzică mixată de DJ Yanis şi cu doi MC chipeşi, Victor Slav (prezentator TV) şi Cătălin Cazacu (ex concurent Exatlon), care îşi vor prezenta conceptul de petrecere "Party Crashers". Participarea la evenimentul care va începe la ora 20 costă 60 lei şi include şi bufet suedez. 

Tot vineri, sala Pandora Palace găzduieşte o petrecere tot pentru Ziua Femeii, dar diferită faţă de cea de "clubbing". Organizatorii au gândit o seară cu un meniu special, plus un concert al formaţiei Panoramic, preţul unui bilet fiind de 100 lei.

O seară mai târziu, sâmbătă, de la ora 20, trupa rock orădeană Mustang va concerta la restaurantul Queen Mary din centrul oraşului, în cadrul evenimentului numit "O zi doar pentru ea!", care include bufet suedez şi "open bar" cu răcoritoare şi bere, preţul unui bilet fiind de 150 lei. 

De dragoste... 

Sâmbătă seară orădencele sunt invitate şi la Bavaria Underground, unde va avea loc "Ladies X Day Party". Ingredientele? Un concert cu Naty Loves Monday (formaţia poliţistei Natalia Selegean din Oradea), un concert al trupei rock orădene Fraţii Jdieri şi apoi un after-party cu DJ Adrianno.

"Doamnelor şi domnişoarelor, de Ziua Internaţională a Femeii vă dedicăm muzică şi romantism într-un mod sensibil şi elegant: flori de tei în păr şi buchete de ghiocei în suflet", promit organizatorii. Pentru petrecere, va fi pregătit şi un bufet suedez. Preţul unui bilet este de 80 lei, iar ţinuta indicată este "casual".

8 Martie cu de toate 

După cum era de aşteptat, seara de 8 Martie va fi bogată în evenimente. Ansamblul de suflători al Filarmonicii din Oradea îi aşteaptă pe romantici, de la ora 17.00, la concertul "Femeia - Primăvara vieţii noastre", invitaţi fiind solista Nagy Timea şi dirijorul Lorenzo Moroni. 

La Casa de Cultură a Sindicatelor, într-un alt registru, Ansamblul Nuntaşii Bihorului, elevii Şcolii de Arte Francisc Hubic şi mai mulţi solişti - între care Florica Bradu şi Maria Haiduc - vor susţine spectacolul "Primăvara iubirii". Va fi, spun organizatorii, "un spectacol special, în care cântecul autentic românesc şi dansurile populare vor înnobila venirea primăverii şi vor omagia iubirea". Biletele se vând cu 20 lei. 

Pentru cei care vor să se răsfeţe cu mâncare, băutură, plus o degustare de vin, sala Palazzo organizează pe 8 martie, de la ora 17.00, un eveniment la care invitat special este solistul local Picky. Biletele sunt, însă, destul de piperate: 175 lei pe persoană. 

În fine, fetele puse pe chef sunt aşteptate de 8 Martie la fostul cinema Cortina din Oradea Shopping City, unde clubul Intense organizează, de la ora 19.00, "Her Night Out". Alături de DJ-ii Chrom şi Vladimir, sunt invitaţi să mixeze pentru orădence alţi trei "maeştri ai ritmului", DJ de top: Dirty Nano, John Trend şi Jay Ko. Preţul unui bilet este de 60 lei.

"La mulţi ani, femeie!" se poate spune, deci, în mai multe feluri. La alegere, după gust şi buzunar...