Copiii cu vârste între 6 şi 14 ani sunt invitaţi şi în acest an la tabăra de vară organizată la Biblioteca Judeţeană Gheorghe Şincai.

Între activităţile dedicate copiilor se numără cluburi de lectură, ateliere de creaţie, educaţie cetăţenească şi rutieră, jocuri creative şi recreative, astronomie îndeletniciri practice, astronomie, terapie educaţională şi cunoaşterea tradiţiilor populare.

Tabăra este organizată de Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene în parteneriat cu Fundaţia Culturală de pe lângă Biblioteca ,,Gheorghe Şincai".

Perioada de desfăşurare este 2 iulie – 27 iulie 2018, de luni până vineri, de la 10:00 la 12:00, în Ludoteca Secţiei pentru copii şi tineret a Bibliotecii.

Pentru desfăşurarea acestor activităţi, Biblioteca a invitat personal de specialitate: Mioriţa Săteanu, cetăţean de onoare al municipiului Oradea şi membru al Fundaţiei Culturale de pe lângă Biblioteca Gheorghe Şincai, prof. Angelica Şandor, prof. Ecaterina Grecu, prof. Pazmany Nicoleta, psiholog Alin Creţu, inspector Indrieş Ioana, prof. Dobran Viorica, prof. Doina Iliescu, profesori de la Universitatea din Oradea, bibliotecari de la Secţia pentru copii şi tineret şi din bibliotecă.

Temele vor fi anunţate în fiecare săptămână, tabelul activităţilor va fi expus la avizierul Secţiei pentru copii şi tineret. Înscrierile se pot face la sediul Bibliotecii Judeţene, iar participarea este gratuită.