Orădenii sunt invitaţi la finalul lunii ianuarie la comedia "Boeing Boeing" adusă în oraşul de pe Crişul Repede de Teatrul Elisabeta din Bucureşti. Din distribuţie fac parte, între alţii, Andreas Petrescu, Alexandra Velniciuc şi Maria Buză.

Potrivit organizatorilor, spectacolul "Boeing Boeing" a intrat în cea de-a opta stagiune. De la premieră până în prezent, au transmis reprezentanţii Teatrului Elisabeta, comedia a fost vizionată de peste 60.000 de spectatori.

Arhitectul Bernard, personajul principal al piesei, este un burlac convins şi un playboy veritabil care îşi trăieste viaţa în compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealaltă. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunţite a orarelor de zbor şi a iscusinţei menajerei sale Bertha. Numai că un nou model de avion Boeing introdus pe piata dă peste cap toate orarele de zbor şi aduce împreună în acelaşi oraş, iar apoi in aceeaşi casă, cele trei logodnice stewardese. 

Bernard încearcă să redreseze situaţia implicându-l pe bunul său prieten de la ţară, Robert. Timidul Robert uită însă ce minciuni trebuie să spună şi cui, iar astfel se iscă o înlănţuire de situaţii comice.

Spectacolul "Boeing Boeing" va avea loc pe 29 ianuarie, de la ora 20, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. Biletele s-au pus în vânzare la preţuri de 70, 80, respectiv 90 lei. 


Arhitectul Bernard: Andreas Petrescu
Robert, prietenul arhitectului: Marius Gilea
Manajera Bertha: Maria Buza
Stewardesa israeliana: Alexandra Velniciuc
Stewardesa rusoaica: Tania Popa
Stewardesa romanca: Dana Marineci
Steward: Iulian Balan

Autor: Marc Camoletti 
Regie: Puiu Serban
Costume: Adina Buzatu
Scenografie: Irina Chirila
Traducerea si adaptarea: Irina Margareta Nistor
Design sunet şi lumini: Tom Brandus