Comedia "Un bărbat pentru Sara" va fi jucată, pe 3 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, din distribuţie făcând parte cunoscuţii actori Emilia Popescu, Diana Cavallioti, Constantin Cotimanis, Andi Vasluianu şi Andreea Vasile.

Intriga conjugală a piesei, cu replici sclipitoare, şi situațiile stranii în care ajung personajele doar într-un living de apartament din New York au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, pe alocuri extravagante, pline de haz.

Cea mai trăznită mătuşă din New York, Martha Hastings (Emilia Popescu), vrea cu orice preţ să îşi mărite nepoata, pe Sara Hastings (Diana Cavallioti), probabil cea mai singură avocată de succes din New York.

Martha apelează la cel mai blajin interlop din New York, Noogie (Constantin Cotimanis), care, "cu o lovitură la mansardă", îi livrează tineri atrăgători Sarei.

Plecând de la această premiză, intră în scena actorul Andi Vasluianu, care trebuie sa treacă de la inconstienţă la bărbatul îndragostit sau măcar devotat proaspetei sale logodnice, Heather (Andreea Vasile).

Brandon, cel mai logodit consultant financiar din New York are în Heather logodnica perfectă. Dar nimeni nu poate anticipa jocurile unei idile în trei, acestea putând fi descoperite doar dacă luaţi decizia de a fi spectatori la această piesă de teatru.  

Biletele au fost puse în vânzare la Casa de bilete a institutiei, dar şi online prin intermediul site-ului www.blt.ro.