Fani LEGO, pregătiţi-vă! Începând de vineri, 26 octombrie, şi până duminică, 28 octombrie, ERA Park găzduieşte o nouă Expoziţie LEGO - Zilele Fanilor LEGO.

Evenimentul se va desfăşura în fiecare zi, între orele 10 şi 21, sub cupola centrului comercial. Mii de piese originale LEGO vor putea fi admirate în construcţii inedite, realizate de pasionaţi. Participanţilor le vor fi dezvăluite adevărate oraşe construite din LEGO, de la dinozauri şi lumi pierdute până la clădiri celebre, parcuri de distracţie, maşini, roboţi sau personaje.

Duminică, va avea loc şi un concurs cu maşinuţe cu telecomandă construite din piese de LEGO, care vor trebui mânuite pe un anumit traseu. Competiţia se adresează copiilor cu vârste între 6 şi 13 ani, în limita a 60 de locuri. Înscrierile se vor putea face vineri şi sâmbătă, între orele 10 şi 21, dar şi în ziua concursului, până la ora 15.45, la standul special amenajat. Cei mai îndemânatici copii vor fi premiaţi.

La fel ca ediţiile precedente, expoziţia este organizată de Asociaţia Brickenburg, înfiinţată de pasionaţi care folosesc jocurile LEGO pentru dezvoltarea imaginaţiei, îmbunătăţirea comunicării, deprinderea unei gândiri ordonate şi dezvoltarea aptitudinilor de a reacţiona prompt la rezolvarea unor probleme. Între altele, organizaţia promovează educaţia prin nonviolenţă, stimularea creativităţii şi a spiritului de analiză, dar şi formarea spiritului de echipă.

"Bineînţeles, intrarea la eveniment este gratuită pentru toată lumea. Vă aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanţii centrului comercial.