Câteva sute de persoane s-au strâns, duminică seară, la sala de evenimente Ambasador pentru a lua parte la ultimul show din prima ediţie a Transilvania Fashion Week.

Evenimentul a fost prezentat de Cosmina Păsărin şi a cuprins, printre prezentări de colecţii noi, şi o competiţie. Timp de trei ore, 13 fete şi 10 băieţi din Bihor şi din alte zone ale ţării s-au întrecut în frumuseţe, defilând în ţinute elegante, smart casual sau body, din colecţiile recente ale unor designeri consacraţi.

La final, fiecare concurent a fost recompensat cu câte un titlu de miss sau mister.

Cele mai mari titluri au fost primite, însă, de Andreea Cerniavschi şi Lucian Tudoran, desemnaţi de juriu ca fiind Miss şi Mister Transilvania 2018.

Andreea Cerniavschi, originară din Sebeş, este model al agenţiei MM Models şi studiază la Facultatea de Medicină şi Farmacie Oradea. La fel, Lucian Tudoran este student la Universitatea de Medicină Victor Babeş din Timişoara.

În afara concursului, cei prezenţi la Ambasador au avut parte de prezentări de modă. Una dintre cele mai apreciate a fost cea a italianului Nicola D'Errico, care a etalat publicului colecţia prezentată cu succes şi în cadrul ediţiei din această toamnă a New York Fashion Week.

Între invitaţi s-au mai numărat Adina Buzatu, Felba Design, Brush by MG, Ioana Georgescu Salvin, Anca Manea, Zarga Fashion, Sisi Children's Boutique şi micuţa cântăreaţă Astrid Muthu, care i-a încântat pe cei prezenţi cu vocea sa.

Festivalul de modă este organizat de stilistul Marius Molan în cadrul proiectului "Oradea Revolving the Beautiful" în colaborare cu Miss TV.