Prezent la un show de divertisment, dansatorul orădean Emil Rengle i-a făcut o super declaraţie de dragoste cunoscutei bloggeriţe Mimi, cu care spune că vrea să aibă o relație.

Povestea a fost făcută publică duminică, de tabloidul Cancan. Sursa citată scrie că, la aproape o lună de când a luat trofeul de la "Românii au talent", Emil Rengle a participat la YouStars alături de mai mulţi artişti, printre care s-a numărat şi bloggeriţa Mimi.

La un moment dat, îndrăgitul coregraf a mărturisit în faţa a sute de oameni că vrea să-i facă o declaraţie de iubire specială focoasei şatene. La final, celebrul dansator i-a furat un sărut pasional vedetei. "În această seară, am să-i declar dragostea lui Mimi", a spus Emil Rengle. Mimi a fost extrem de surprinsă când a auzit, deşi între ea şi dansator există o chimie foarte interesantă.

Mulţimea a aclamat momentul, iar câţiva tineri au scandat ca ei să devină soţ şi soţie. "Vreţi să ne căsătorim? Şi eu vreau, dar lui îi plac femeile. Şi nu numai…",  a spus Mimi, în ovațiile publicului.

"Băi, e clar că declaraţia asta va fi cea mai modernă! Eu sunt pe tocuri, ea în adidaşi", a spus Rengle, după care a rememorat mai multe amintiri, între care cel în care au făcut împreună primul vlog. "De când te-am cunoscut, te-am pus să te dezbraci în acest clip. Şi asta pentru că, de când ai păşit în sala de dans, Mimi, mi-ai furat nu doar minţile, dar şi inima", a mărturisit dansatorul.

"Chiar dacă la început nu ştiam cum o să fie cu noi, pentru că tu erai în Londra, acum, că eşti în România şi acum, că recent, s-a întâmplat ceva între noi. Ce s-a întâmplat? Ştiţi ce s-a întâmplat? Că ne-am pupat pe un live, vreau să îţi spun că te iubesc foarte mult, Mimi. Şi aş vrea ca această seară să fie începutul unei relaţii în care noi doi să cucerim Internetul, să cucerim România şi apoi să cucerim lumea! Mimi, te iubesc!", a spus orădeanul. "Şi încă nu ştii!", l-a întrerupt Mimi categorică, după care Rengle a sărutat-o pasional, în faţa publicului.

Deocamdată nu e clar dacă relaţia celor doi este reală sau a fost doar "joc de scenă".

Cancan comentează că, în imaginile de mai jos, se vede că Mimi nu a fost tocmai încântată de sărutul dansatorului celebru. „Sau… poate că lupta cu sentimentele sale şi e nehotărâtă dacă să îl accepte pe Emil Regle în calitate de iubit, având în vedere că el este bisexual”, scrie tabloidul.

Vezi mai jos momentul!