Ana Munteanu, fata de doar 16 ani care a fost votată vineri noua Voce a României în cadrul show-ului de la Pro TV, şi-a lansat imediat după primirea trofeului primul single, cu ajutorul antrenorului său, Smiley. Piesa "Măşti" poate fi ascultată pe Youtube.

Tânăra a fost votată de telespectatori câştigătoarea celui de-al şaptelea sezon al show-ului "Vocea României". Pe lângă râvnitul titlu, tânăra a primit şi un cec în valoarea de 100.000 de euro. 

În finală, ea a cântat "La Boheme", "De unde vii la ora asta", în duet cu antrenorul ei, şi "Prayer", alături de Marcel Pavel. 

Antrenorul ei, Smiley, a promis că o va susţine în continuare pe Ana pentru a-şi clădi o carieră în muzică. "Le mulţumesc tuturor oamenilor care au avut încredere în vocea Anei şi tuturor celor care au votat. Deja prima piesă a Anei, «Măşti», o puteţi găsi pe internet, a fost lansată în seara asta. E o melodie foarte potrivită pentru ea şi e prima piesă dintr-o, sper eu, carieră strălucită a Anei. Noi ne vom da tot interesul să aibă o carieră frumoasă, să vă bucure în continuare şi vom vedea anul viitor ce s-a mai întâmplat între timp. Ana este magică şi sunt convins că a reuşit să vă emoţioneze. Şi eu am simţit acelaşi lucru. Mă bucur mult că oamenii au simţit la fel cum am simţit şi noi. Chiar merită copilul ăsta super talentat. Îmi doresc doar ca cei care au votat-o să o asculte şi să o susţină în continuare", a transmis Smiley.