Celebrul Chuck Norris, de şapte ori campion mondial la karate şi actor îndrăgit, a anunţat că se retrage definitiv din carieră. Vedeta în vârstă de 77 de ani îşi dedică timpul îngrijirii soţiei sale, otrăvită prin injectare înainte de efectuarea unui RMN.

"De azi înainte îmi voi dedica toată viaţa îngrijirii soţiei mele. Am renunţat la cariera mea de actor", a anunţat actorul la CBS News. 

Soţia lui, Gena O'Kelley, s-a îmbolnăvit grav în 2013, când i-a fost injectată o cantitate prea mare de gadoliniu, o substanţă folosită înainte de efectuarea unui RMN. "Este ca şi cum tot corpul meu ar fi luat foc, ar trece prin acid. Am simţit întâi asura izolat, apoi s-a extins", a povestit ea, citata de digi24.ro. "Am rămas în pat timp de cinci luni cu intravenoase, cu o asistentă medicală alături 24 de ore din 24. Chuck dormea alături de mine pe canapea, nu a plecat nicio clipă. M-am rugat să supravieţuiesc şi să pot să-mi cresc copiii. Am suferit serioase probleme la creier: nu mai puteam să gândesc, nu reuşeam să mai articulez cuvinte, memoria mă lăsa, aveam muşchii slăbiţi", a spus femeia. 

În ultimii patru ani, a investit două milioane de dolari în tratamente care să o vindece. Chuck Norris a menţionat că îi pare rău pentru toţi oamenii care suferă la fel ca soţia lui, dar nu au banii să se trateze.

Cuplul au dat în judecată laboratorul care comercializează produsul otrăvitor, cerând daune de 10 milioane de dolari.

Actor şi expert în arte marţiale, Chuck Norris a fost campion mondial de şapte ori la karate şi are propria şcoală de lupte. De asemenea, a jucat în numeroase filme de acţiune, cel mai cunoscut rol al său fiind în serialul "Walker, poliţist texan/ Walker, Texas Ranger" (1993-2001).