Sânziana Negru, o cunoscută bloggeriţă şi influencer pe Instagram, unde are 197.000 de fani, a vizitat recent Oradea.

Tânăra şi-a făcut poze cocoţată pe una dintre balustradele turnului Primăriei şi un video pe acoperişul Teatrului Regina Maria. "Oradea, it was a pleasure!", adică "Oradea, mi-a făcut plăcere!", a notat bloggeriţa lângă una dintre fotografiile postate pe Instagram.

De asemenea, lângă mai multe fotografii făcute pe promenada de lângă malul Crişului Repede, cu nişte căţei şi un balon în formă de albinuţă, Sânziana a scris: "E cam frumos la voi, Oradea! Mai puţin de o oră de când am aterizat şi deja am plimbat 3 căţei, am primit o albină buburuzată (da, există, dar n-aţi văzut voi) şi am mâncat cele mai bune paste la Spoon. Ce mai am de bifat?".

Orădenii au sărit să-i recomande obiectivele turistice din oraş prin zeci de comentarii. De la Oradea, Sânziana s-a dus în vacanţă la Nisa, în Franţa.

Sânziana Negru a fost prezentatoare la Kiss TV şi Music Channel, a pozat în revista Maxim şi FHM şi a intrat în atenţia publicului în urmă cu mulţi ani, ca iubita cântărețului Smiley, relaţia încheindu-se însă în 2008.

Tânăra are propriul blog de fashion, beauty şi lifestyle, fiind una dintre cele mai populare bloggeriţe de pe Instagram.

Vezi VIDEO aici!