Un poliţist local din Baia Sprie a ajuns de râsul internetului, după ce a fost surprins în timp ce trăgea un pui de somn chiar în maşina poliţiei, într-o parcare.

Potrivit site-ului Romania24.ro, imaginile au fost surprinse de un cetăţean, care se apropie la câţiva paşi de maşina în care poliţistul trage un pui de somn cu uşa deschisă şi postate pe pagina de Facebook Info Trafic 24.

 "Un poliţist local de la Baia Sprie, judeţul Maramureş a fost filmat în timp ce dormea în maşina de serviciu. Imaginile au fost surprinse de către un localnic şi postate pe Facebook. Imaginile au fost surprinse pe marginea drumului judeţean Baia Sprie – Cavnic, într-o parcare situată într-o curbă deosebit de periculoasă din centrul oraşului Baia Sprie. Pe acestea se vede cum un poliţist de la Poliţia Locală a Oraşului Baia Sprie sforăie în autospeciala de poliţie. "Aşteptând pensia" este mesajul cu care imaginile au fost publicate pe un site de socializare de cel care a surprins imaginile video", arată descrierea postării.

Agentul este surprins dormind cu gura deschisă, iar la un moment dat chiar sforăie.

Imaginile au fost postate pe 19 septembrie şi au strâns zeci de mii de vizualizări și sute de distribuiri.