Moment memorabil în cea mai recentă emisiune "Românii au talent", de la ProTV. Un băieţel a primit ultimul Golden Buzz al sezonului, de la Smiley şi Pavel Bartoş, după un moment fabulos de dans, lăudat de toată lumea. Micuţul, pe care Bartoş l-a botezat "Mowgli", este multi talentat. Şi merge direct în semifinale.

Băieţelul are doar 8 ani şi se numeşte Aris Negoiţă, cucerind atât juriul cât şi publicul cu mişcările lui.

"E al nostru, e Mowgli al nostru!", a declarat, entuziasmat, Pavel Bartoş, iar Smiley a adăugat: "Eu n-am văzut niciodată un copil de opt ani care să se mişte în felul ăsta, cu atitudinea asta, pe scenă. Noi întotdeauna ne ghidăm după ce simţim".

Cunoscut drept cel mai sever membru al juriului, după moment, coregraful Mihai Petre i-a spus copilului că este "fantastic" şi "foarte, foarte bun", iar Andra s-a declarat "şocată". "Sunt şocată de ce am văzut. M-ai bucurat cu toate mişcările tale, cu atitudinea ta, cu părul ăsta de Mowgli. Eşti minunat, copile şi mă bucur că ai avut acest moment!", a spus Andra.

Multitalentat

Potrivit Cancan.ro, Aris Negoiţă dansează de la 5 ani şi demonstrează un talent extraordinar. Copilul nu doar că demonstrează un talent ieşit din comun, dar face şi cursuri de canto, lupte libere, brazilian jiu-jitsu. Băiatul a practicat şi fotbal, a studiat pianul şi este… campion naţional la Informatică.

"Cred că m-am simţit ca atunci când am născut. Nu mai ştiu nimic din ce era în jurul meu, ştiu doar că eram foarte conectată cu el. Am simţit o bucurie imensă, mai ales pentru el, că-i ştiu munca, ştiu cât s-a chinuit şi cât de mult şi-a dorit. Mereu spunea: "Dacă iau Golden Buzz-ul?" Noi l-am motivat, l-am încurajat şi el a început să plângă când a văzut că a luat Golden Buzz-ul", a povestit, la ProTV, mama lui Aris.

Visul lui Aris s-a împlinit, mai ales că îşi dorea să primească butonul auriu de la Pavel şi Smiley. "El se mai gândea şi la Mihai Petre, că el e pe zona dansului". . "Smiley este preferatul lui. Şi-a lăsat părul lung ca el. El, când era mititel, îi spunea lui Smiley "Maitli", a mai povestit mama copilului.

Lăsați tabletele și telefoanele!

La rândul său, micuţul a povestit, în timpul emisiunii, că e născut pentru a dansa. "Dansul m-a ales pe mine. Sunt născut pentru a dansa. De aceea sunt atât de pasionat, de disciplinat şi perfect când vine vorba de antrenamentele de dans sau de muncă", a spus Aris.

Prichindelul a mai spus că speră ca dansul său să fie un exemplu pentru copiii din România, să iasă din casă şi să facă mişcare, pentru că "telefonul îţi dă nervi şi rămâi blocat în el".

El a spus că, dacă ar câştiga marele premiu la "Românii au talent", ar cumpăra o casă pentru familia sa, deoarece acum "dormim toţi trei în acelaşi pat, în aceeaşi cameră".

Vezi mai jos memorabilul moment de la "Românii au talent"!