Câştigătorul sezonului patru al emisiunii "Românii au talent", orădeanul Emil Rengle, care a făcut valuri dezvăluind că este bisexual, va concura la "Ferma vedetelor", emisiune care şi-a schimbat formatul în această ediţie şi se numeşte doar "Ferma", având şi o prezentatoare nouă, pe Mihaela Rădulescu. 

Chiar dacă nu este un fan al sezonului rece, dansatorul vrea să-şi testeze limitele şi a acceptat provocarea de a trăi într-o zonă izolată din munţii României chiar pe durata celui mai aspru anotimp, potrivit libertatea.ro. 

El a povestit că, deși nu și-a testat limitele în condiții de frig extrem, a avut o experiență inedită cu în junglă. "Am fost în junglă şi mi-am închis telefonul o săptămână. A fost o călătorie de regăsire. A fost cea mai mare nebunie, în sensul că m-am reconectat cu mine şi cred că ar trebui să facem mai des acest lucru. Noi, în societatea asta, suntem obişnuiţi să fugim, să ne autodepăşim. E superextravagant să nu faci nimic, să te bucuri de viaţă aşa, doar că e", a spus dansatorul orădean, potrivit aceleiași surse. 

Emil Rengle are un CV impresionant. El a semnat coregrafii pentru artiști români cunoscuți, cum ar fi Inna, Antonia, Loredana Groza, Alex Velea, Alexandra Stan și Corina, pe unii însoțindu-i și în turnee naționale și internaționale. 

Orădeanul este totodată și un promotor al toleranței față de comunitatea LGBT (lesbian, gay, bisexual and transgender), el recunoscând că este bisexual. 

Mărturisirea a fost făcută într-un clip postat pe canalul său de YouTube, care are peste 300.000 de urmăritori. Cu ochii în lacrimi, spunea că secretul devenise pentru el o povară şi că în România "să te descoperi ca o persoană gay este un lucru greu de purtat".

Citește și: 

Curaj pe tocuri: Marele câştigător al show-ului "Românii au talent", orădeanul Emil Rengle, este un promotor al toleranţei faţă de comunitatea gay (FOTO)