Orădeanca Yvette Mîrza, fostă prezentatoare la TVS Oradea şi Digi 24 Oradea, care s-a mutat la începutul anului 2016 la Digi 24 Constanţa, a decis să renunţe la cariera ei în televiziune.

Ştirista spune că i-ar fi fost prea greu să mai rămână într-un domeniu atât de solicitant, deşi iubeşte televiziunea. Ea a făcut anunţul pe Facebook, unde a scris că "cel mai lung şi mai frumos capitol" din viaţa ei, adică experienţa Digi 24, se încheie.

"Au fost 7 ani frumoşi, în care "am crescut", am cunoscut oameni care mi-au devenit prieteni, am vizitat locuri de vis şi, cel mai important, am învăţat să lucrez în echipă şi că locul de muncă este a doua ta familie. E drept, am sacrificat oameni şi timp, dar e riscul meseriei. Iubesc această televiziune, această echipă şi am dat tot ce am avut mai bun... Îmi este foarte greu să plec, dar imi este şi mai greu să rămân", a scris de-acum fosta prezentatoare de la Digi.

Yvette vrea să aibă mai mult timp pentru ea, însă va continua să lucreze. Urmează să aleagă unde, căci oferte a primit deja de la companii din alte domenii. Orădeanca va rămâne, însă, în Constanţa, unde locuieşte alături de logodnicul ei.

În mesajul ei, Yvette le-a mulţumit foştilor colegi de la Oradea precum şi colegilor de la Constanţa. "M-am îmbogăţit cu două familii. Atât de la Constanţa. La revedere!", a încheiat ştirista.

Yvette Mîrza a fost una dintre cele mai apreciate prezentatoare ale televiziunii Digi 24, ea realizând atât reportaje în teren cât şi emisiuni. De asemenea, ea a prezentat atât la Oradea cât şi la Constanţa ştirile locale.

La finalul anului 2015, înainte să-şi părăsească oraşul natal, frumoasa Yvette a acceptat să devină Crăciuniţa BIHOREANULUI vorbind despre pasiunea ei pentru jurnalism şi lăsând pupitrul ştirilor pentru a poza într-un pictorial de sezon.