O femeie a protestat în sânii goi, duminică, împotriva lui Silvio Berlusconi, fostul prim-ministru al Italiei, când acesta s-a dus să voteze la alegerile parlamentare. Femeia şi-a scris pe corp "Berlusconi, ai expirat!".

Berlusconi este liderul partidului Forza Italia. Acesta a format o coaliţie din care face parte şi partidul de extremă dreapta Liga Nordului. Coaliţia era favorită în sondajele realizate înaintea alegerilor. 

Când fostul prim ministru a ieşit la vot, o femeie s-a urcat pe masa din secţia de votare şi a expus mesajul. Forţele de securitate l-au îndepărtat pe Berlusconi de femeie în timp ce era fotografiată de jurnalişti.

În timpul alegerilor din 2013 atunci un grup de femei topless au fost îndepărtate de poliţie după ce au protestat faţă de fostul prim-ministru. Atunci, protestatarele au strigat "De ajuns!" în timp ce Berlusconi vota.

Înainte să voteze la Milano, Berlusconi s-a arătat îngrijorat de cozile de la secţiile de votare, potrivit Corriere della Serra. "Durează foarte mult să votezi aşa că mă tem că vor fi multe cozi în seara aceasta şi astfel s-ar putea ca mulţi oameni să nu apuce să voteze", a spus acesta.