Ester Peony, pe numele ei real Ester Alexandra Creţu, este câştigătoarea Selecţiei Naţionale Eurovision 2019, desfăşurată duminică seară. Ea va reprezenta România în finala Eurovision, care va avea loc la Tel Aviv în luna mai.

Câştigătoarea a interpretat melodia "On a Sunday" compusă de ea şi de Alexandru Şerbu, reuşind să strângă 62 de puncte în cadrul competiţiei.

Ester Peony n-a fost, însă, între favoritele competiţiei. Acestea au fost Bella Santiago cu piesa "Army Love" (50 de puncte) şi Laura Bretan, mezina competiţiei, cu piesa "Dear Father" (60 de puncte).

Câştigătoarea a reuşit să ia cele mai multe puncte din partea juriului, în timp ce preferata publicului a fost Laura Bretan.

"Vă mulţumesc! O să facem o treabă bună la Tel Aviv! Sunt extrem de emoţionată. A fost o mare încercare pentru mine", a spus câştigătoarea la aflarea veştii.

Sub sloganul "Dare to dream", Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai. La ediţia cu numărul 64 a competiţiei muzicale, alături de România s-au mai înscris 41 de ţări.