Doi tineri au trăit, luni seară, emoţii puternice, pe scena Teatrului Regina Maria din Oradea. O spectatoare a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, chiar pe scena din sala Mare, unde se desfăşura piesa "Audiţia", o tragicomedie de Alexandr Galin, în regia Mircea Cornisteanu.

Imaginile au fost făcute publice de actorul Sebastian Lupu, pe Facebook. Scenariul a fost bine pus la punct, cu complicitatea echipei instituţiei de cultură orădene.  Tânăra, deţinătoare a biletului cu numărul 15, rândul 8, a fost chemată pe scenă ca şi cum ar fi fost câştigătoarea unui concurs. Premiul, surpriză, a fost când de după cortină a apărut iubitul ei, cu un buchet de flori în mână.

"Vreau să-mi petrec toată viaţa alături de tine, să împărtăşim împreună o iubire veşnică", i-a spus el tinerei femei, amintind că ziua de 19 martie este o zi aparte pentru ei.

Când a întrebat-o dacă vrea să fie soţia lui, tânăra i-a răspuns cu un "Da" hotărât şi plin de emoţie. Momentul s-a încheiat cu un sărut, în aplauzele şi ovaţiile publicului.