Dansatorul orădean Emil Rengle a ajuns în finala concursului Românii au talent, de la Pro TV. Din nou, tânărul a dansat pe tocuri. "Pentru că poate", au explicat prezentatorii Smiley şi Pavel Bartoş.

La bustul gol, afişând o multitudine de tatuaje, în blugi şi cu tocurile înalte în picioare, Emil Rengle a avut un dans energic pe un colaj de melodii care a început cu lăutăreasca "Şaraiman".

Cei patru juraţi - Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Călin Florinescu - au avut de ales între Rengle şi duetul Laura Bişog şi Grigore Luca. Spre norocul lui, orădeanul a fost preferatul a trei dintre membrii juriului.

De asemenea, Emil Rengle a fost propunerea juriului pentru premiul de originalitate.

"Mulţumesc rengleri, mulţumesc români pentru fiecare vot! Absolut totul a depins de voi, iar eu vă aparţin în totalitate în acest concurs. Mulţumesc pentru încrederea voastră, numai împreună putem demonstra că suntem cei mai buni!", a scris tânărul, pe reţelele de socializare.

Orădeanul Emil Rengle este cunoscut drept "coregraful vedetelor", lucrând de-a lungul timpului cu artişti precum Alex Velea, Antonia, Inna, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Marius Moga, Alexandra Stan, Anda Adam şi Corina. De asemenea, el a avut mai multe proiecte şi în alte ţări, lucrând inclusiv cu coregrafa lui Beyonce, Sheryl Murakami.

De asemenea, la începutul acestui an, Rengle a făcut o mărturisire fără perdea şi fără precedent pentru lumea artistică din România, spunând că este bisexual.