Un filmuleţ realizat de actorul de comedie Mircea Bravo a devenit viral pe internet, fiind vizualizat de peste 2,6 milioane de ori în doar o zi. 

Intitulat "Aşa a zis bunica", clipul dă o lecţie de viaţă şi îi îndeamnă pe tineri să meargă la vot, arătând în cuvinte simple şi în doar două minute, de ce ar trebui să îşi exprime opţiunea la alegerile europarlamentare şi la referendumul din 26 mai.

Întreg scenariul este construit în jurul unui dialog între un tânăr şi bunica lui, pe tema unei excursii pe care doreşte să o facă împreună cu iubita la Paris taman în perioada 24-27 mai. Nepotul îi cere să-l ajute cu bani, dar bunica îi atrage atenţia că pe 26 mai sunt alegeri şi îi dă o lecţie de viaţă.

Clipul, al cărui mesaj este "Bunicii noştri n-au avut de ales. Tu ai", a fost postat în cursul zilei de marţi pe Facebook, iar până miercuri seară a strâns 2,6 milioane de vizualizări și aproape 110.000 de distribuiri.

De precizat vă votul din 26 mai este foarte important, de el depinzând cum va arăta Europa în viitor. Tot pe 26 mai este convocat și un referendum pe tema justiției. Întrebările au fost anunțate de președintele Klaus Iohannis săptămâna trecută, și se va putea răspunde la ele cu DA sau NU:

1. Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi a graţierii pentru infracţiuni de corupţie?

2. Sunteţi de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanţelor de urgenţă în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare şi cu extinderea dreptului de a ataca ordonanţele direct la Curtea Constituţională?

Urmărește clipul mai jos!