Nu mai e mult până la alegerile europarlamentare, iar politicienii social-democraţi recurg la orice resurse, pentru a convinge electoratul să-i aleagă.

Nicolae Guţă, care mai nou îşi spune "Magnificul", a lansat o manea pentru PSD, pe care îl numeşte "cel mai tare partid din România" şi în care îndeamnă oamenii să voteze cu Liviu Dragnea.

Câteva din versurile manelei:

"De vrei gustul fericirii
Ştampilează trandafirii.
Când e cald fierul se bate 
Dacă vrei prosperitate 
Hai, române, hai la urnă 
Dacă vrei viaţa mai bună 
Votează cu încredere Liviu Dragnea, PSD 
Arde flacăra în torţă, PSD-ul e o forţă 
Marţienii de-ar veni şi tot nu ne pot opri 
Hai, române, hai la urnă
Votează cu încredere Liviu Dragnea, PSD".

Cântecul are şi un videoclip. În prim-plan apare Guţă, dar rulează şi imagini cu şeful PSD, de la mitingurile partidului, dar şi o femeie care numără un teanc gros de bani.

La un moment, în câteva cadre apare ceea ce pare a fi o secţie de vot sau doar nişte urne în care cineva bagă un vot, numai că la perete se vede un steag în culorile roşu-albastru-alb, care, după toate aparenţele, este al Rusiei.

Primul PSD-ist care a reacţionat după apariţia manelei a fost Codrin Ştefănescu, secretarul general al partidului, care, previzibil, a avut numai laude. "O parte din presa securistoidă – hastagistă – penelistă – iohannistă a luat foc cu indignare când a ascultat maneaua lui Guţă despre PSD! S-au tăvălit pe jos, au făcut crize de nervi, au urlat de invidie. Dar mie chiar îmi place mult, mult de tot ! Bravo, Guţă!", a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Pe YouTube, maneaua a adunat în doar 16 ore, aproape 200.000 de vizualizări. Numeroase sunt însă şi comentariile oamenilor care îl critică, ba chiar îl înjură pe Guţă pentru că "s-a dat cu PSD".