Artiștii de la Nana și C-Block, foarte cunoscuți și în România după succesul muzical pe care l-au avut în anii '90 vin pentru prima dată în Oradea în această toamnă!

Totul este posibil cu ajutorul Artistic Entertainment, care va organiza pe data de 8 noiembrie prima ediție a „Urban Beats”, un concert de înaltă calitate de urban/hip hop/rmb style, cu dansatori și artiști de renume național și internațional.

Invitații speciali ai evenimentului din 8 noiembrie, programat la Arena Antonio Alexe, vor fi Nana şi C-Block, regele hip hopului din anii 1990/2000.

Ca un mare respect pentru rezultatele obținute de echipa orădeană de baschet CSM CSU, dar și pentru Toni Alexe, echipa organizatorilor va aduce, cu această ocazie, și un show de baschet acrobatic/dunk nemaivăzut în România. Acesta va fi susținut de echipa Face Team, care are în componență membri ce l-au cunoscut personal pe Toni Alexe.

Cu un mega dance show vine trupa Bounce Factory,din Târgu Mureș care urcă pe scenă cu 25 de dansatori! 

Va urca pe scenă şi trupa locală Switch Crews, cu un super hip hop dance show.

Gazda evenimentului, ce va debuta de la ora 20, va fi Cosma Levi Lennon, unul dintre cei mai renumiți și de succes coreografi din România.

Biletele se găsesc pe eventim.

(Advertorial)