Laurie Jade Woodruff, o britanică în vârstă de 30 de ani, a recunoscut că este dependentă de sex şi povesteşte cum a ajuns să întreţină relaţii intime şi cu şase bărbaţi în aceeaşi noapte.

Ea a scris şi o carte intitulată "Diary Of A Sex Addict". Femeia spune că a reuşit să se oprească abia după ce a mers la terapie şi şi-a dat seama că trebuie să-şi prioritizeze copilul.

Laurie Jade Woodruff şi-a spus povestea tabloidului The Sun din Marea Britanie. Ea spune că a pierdut numărul partenerilor pe care i-a avut, dar spune că au fost între 100 şi 200.

Şi-a pierdut virginitatea la vârsta de 12 ani, iar dorinţa ei pentru sex a crescut pe măsură ce s-a apropiat de vârsta de 20 de ani. Ea mergea în cluburi de sex pentru a-şi găsi parteneri şi se culca cu bărbaţi pe care-i "întâlnea" pe Instagram.

"Fostul meu iubit chiar m-a dus la o orgie sexuală în Liverpool, unde m-a privit făcând sex cu şase bărbaţi în acelaşi timp", povesteşte tânăra.

După ce a devenit mamă şi problemele cu tatăl copilului său au început să se accentueze tocmai din cauza nevoii ei de sex, Laurie s-a înscris la Dependenţi de Sex şi Dragoste Anonimi şi acolo a înţeles ce este cu adevărat nimfomania şi că problemele ei erau similare cu alte celorlalte persoane, scrie libertatea.ro. 

În procesul de vindecare ea spune că s-a gândit la copilul ei şi a vrut să fie o mamă cât mai bună pentru el.

Cu ajutorul şedinţelor de terapie, ea spune că n-a mai făcut sex de patru luni şi îşi concentrează toată atenţia pe fiul său. Ea speră că atunci când îşi va găsi un iubit să reuşească să rămână monogamă.