O companie poloneză şochează şi amuză deopotrivă cu noul sortiment de bere lansat.

"The Order of Yoni" are printre ingrediente acid lactic extras din vaginul unor fotomodele de lenjerie intimă. Sau cel puţin aşa susţin reprezentanţii berăriei. Ca să fie mai credibili, pe spatele fiecărei sticle de bere au pus o fotografie cu femeia de la care a fost extras ingredientul bizar, dar şi o recomandare de poziţie sexuală.

"Secretul berii este ascuns în vaginul ei. Folosind microbiologie hi-tech, izolăm, examinăm şi preparăm bacterii de acid lactic din vaginul unei femei. Bacteria, lactobacillus, transferă în bere trăsăturile, graţia, strălucirea şi instinctele femeii", susţine compania producătoare, pe site-ul propriu.

Ineditul sortiment de bere se vinde în localurile din Polonia de la sfârşitul lunii iulie şi a adunat deja numeroase comentarii. În timp ce majoritatea femeilor chestionate au spus că nu ar bea o astfel de bere "misogină şi bolnavă", unii bărbaţi s-au întrebat dacă băutura nu îi poate îmbolnăvi cumva. Reprezentanţii "The Order of Yoni" au garantat însă că au făcut multiple teste şi analize fiecărei femei.