Apple a prezentat, miercuri, trei noi modele noi de smartphone-uri - iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR.

Potrivit agenţiei de ştiri Mediafax, cele trei noi modele de iPhone au fost lansate în cadrul unui eveniment desfăşurat în complexul "Steve Jobs" din Cupertino (California). De asemenea, a fost prezentat noul ceas inteligent Apple Watch Series 4.

Noile modele integrează hardware de ultimă generaţie şi ecrane de mari dimensiuni.

Noul iPhone XS Max, cu ecran de 6,5 inch, este cel mai mare model de iPhone de până acum. Are ecran OLED, la fel ca şi modelul iPhone XS (cu ecran de 5,8 inch).

Apple a anunţat şi noul iPhone XR, modelul de "buget", cu o singură cameră pe partea din spate, ramă din aluminiu şi ecran LCD.

Phone XR va fi disponibil în variante de 64, 128, 256 GB şi porneşte de la un preţ de 759 de dolari. Debutul acestui model pe piaţă va avea loc pe 26 octombrie, precomenzile începând pe 19 octombrie.

Mediafax mai notează că noile smartphone-uri iPhone XS şi XS Max intră la precomandă pe 14 septembrie şi se livrează pe 21 septembrie. În România, aceste modele ajung pe 28 septembrie.

Phone XS va veni în variante de 64, 256 şi 512 GB, cu preţuri începând de la 999 dolari. iPhone XS Max va fi disponibil în variante de 64, 256 şi 512 GB, cu preţuri care încep de la 1.099 dolari

Apple iPhone XS va oferi autonomie îmbunătăţită cu 30 de minute de utilizare cu ecranul pornit faţă de iPhone X. iPhone XS Max va oferi o oră şi jumătate în plus. Apple va oferi telefoanele şi în modele dual-SIM, cu un eSIM integrat, arată site-ul go4it.ro.

Vezi mai jos clipul oficial de prezentare iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR!

Vezi cum arată Apple Watch Series 4!